Jaan Õunapuu ei ole valla esindusega nädalasel õppereisil

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Õunapuu.
Jaan Õunapuu. Foto: Peeter Langovits

Tartu vallavolikogu liige Jaan Õunapuu, kes ei leidnud täna pärastlõunast tööpäeva lõpuni aega tagasi helistamiseks, teatas täna õhtul kell 20.30 saadetud e-kirjas, et ta pole koos Tartu valla esindusega nädalasel õppereisil.

Jaan Õunapuu kirjutas reporter Vilja Kohlerile: „Olen siiralt hämmingus Teie Tartu valla väljasõidust kirjutatud artiklist. See, et te mind telefoni teel täna ei tabanud, ei anna õigust vihjamisi mind osalejate hulka arvata. Mulle on täna tulnud kuus kõnet, kus avaldatakse imestust minu võime üle mitmes kohas olla. Oleksite võinud kasvõi sõnumi saata või meilida.

Aprilli alguses taastasin oma volitused, olen valitseva enamusega opositsioonis.

Anti mullegi sõidust teada, aga ma ei pidanud vajalikuks osaleda.

Jääb arusaamatuks, miks minu nimi on eraldi välja toodud, oleks siis võinud kõik volinikud läbi helistada ja nende nimed kirja panna. Ajakirjandus ei tohi nii valikuliselt persoonidega manipuleerida. Ei mõista, miks olen sellise tähelepanu ära teeninud, pole ma enam ka üleriigiliselt avaliku elu tegelane.

Homme, teile sobival ajal olen valmis end Tartus füüsiliselt näitama!

Nõuan lehes minu mitteosalemise kohta selgitust.”

Selgituseks: reporter Vilja Kohler helistas täna päeval Tartu vallavanemale Aivar Soobile, volikogu esimehele Üllar Loksile ning 21-st volikogu liikmest Jaan Õunapuule ja Priit Allasele. Ainsana vastas telefonile Priit Allas, tema selgitusi õppereisi kohta saab lugeda homsest Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles