Kiirrong tuhiseb Tabiverest ikka mööda

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kell 13.09 Tallinnast sõitma hakanud ja kell 15.11 Tartusse jõudnud ekspressrong kihutas Tabivere peatusest mööda kiirust vähendamata. Kohalik rahvas soovib, et ekspr
Eile kell 13.09 Tallinnast sõitma hakanud ja kell 15.11 Tartusse jõudnud ekspressrong kihutas Tabivere peatusest mööda kiirust vähendamata. Kohalik rahvas soovib, et ekspr Foto: Kristjan Teedema

Ehkki kohalik rahvas ning Jõgeva ja Tartu maavanem on juba mõnda aega nõudnud Elronilt, et ka kiiremad ekspressrongid peatuksid umbes 1100 elanikuga Tabivere alevikus, teatas riiklik raudteefirma, et ei tule sellele soovile vastu.

Vallavanem Tarmo Raudsepp juhtis tähelepanu asjaolule, et tegelikult ei teeninda Tabivere peatus üksnes enam kui 2200 elanikuga valda, vaid see on lähim rongi kasutamise võimalus ka paljudele Tartu valla ja Palamuse kandi elanikele. Seega on Tabivere mugavaim peatus umbes 6000 Eesti inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles