Ujumistalent unistab olümpiamedalist

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15-aastast Kregor Zirki on nimetatud Eesti viimase 30 aasta kõige mitmekülgsemaks ujujaks ja multitalendiks. Kuigi oma eesmärkide nimel näeb ta palju vaeva, on ta üldiselt rõõmus ja rahuliku meelega.
15-aastast Kregor Zirki on nimetatud Eesti viimase 30 aasta kõige mitmekülgsemaks ujujaks ja multitalendiks. Kuigi oma eesmärkide nimel näeb ta palju vaeva, on ta üldiselt rõõmus ja rahuliku meelega. Foto: Kristjan Teedema

«Tegin väiksena hästi palju erinevaid spordialasid: jalgpall, käsipall, kergejõustik, judo. Aga lõpuks hakkas kõige rohkem meeldima ikkagi ujumine,» meenutas 15-aastane Kregor Zirk, keda on nimetatud Eesti ujumise suureks tulevikulootuseks.

Praegu treenib ta juba üheksa korda nädalas, see on tippsportlase koormus. Enamasti algab treening Aura ujulas enne koolipäeva ehk kell kuus. See aga tähendab, et kodus tuleb ärgata veelgi varem. Ometi pole Kregor Zirgi sõnul olnud veel päeva, mil ta ei tahaks trenni minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles