Tartu lennundusvideo saigi järje

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lennujaam.
Tartu lennujaam. Foto: Sille Annuk

Veebruaris Tartu linnavalitsuse tellimusel valminud reklaamfilm, mis kutsus inimesi üles kasutama Ülenurme lennujaama ja Tartu-Helsingi lennuliini, mõjus paljude arvates antireklaamina. Nüüd on valminud uus linateos, mille lõpp on märksa õnnelikum.

Nii istub seesama esimesest filmist tuntud Itaalia päritolu noormees koos sõbraga Tartu Raekoja platsil välikohvikus, kui ühtäkki tekib mõte minna sööma hoopis Hispaaniasse. Mõeldud-tehtud. Kui esimesest reklaamvideost võis jääda kahtlus, et Tartut tegelikult lennunduskaardil pole, siis nüüd lähevad mehed lennukile ja jääb mulje, et Tartust on  laia maailma lennata täiesti võimalik.

Esimese videoga püüdsime jõuda inimeste teadvusesse, et Tartu lennujaam on olemas, rääkis linna maine- ja turismiteenistuse juhataja Karmen Viikmaa. Nüüd tellis linnavalitsus teise video, kus itaallane seikleb edasi ja edukalt. Viikmaa lisas, et video avaldamine on seotud ka Finnairi alanud Tartust lendamise kampaaniaga, millele linn kaasa aitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles