Koosa maadlusmatil rüselesid kümne klubi noored

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koosa maiturniir kreeka-rooma maadluses.
Koosa maiturniir kreeka-rooma maadluses. Foto: Erakogu

Maadlusõpetaja Eldur Edela mälestuseks maadeldi 23. korda peetud Koosa maiturniiril.  Kreeka-Rooma stiili maadluspoisse tuli kokku Tallinnast, Tapalt, Jõgevalt, Tartumaalt ja Tartu linnast.

Tartumaa sportlastele jagus nii võite kui kogemusi. Luunja MK Jaani klubist olid esikohavõitjad Tauri Tadolder ja Robin Johannes Padar. Viimane kogus esikohale tulemiseks turniiril osalenutest enim võite ja tehnilisi punkte, märkis maadlustreener Voldemar Press. Kevin Hilpus, Indrek Männik ja Tormi Tuul viisid koju kahvatumat karva medaleid.

SK Peipsiäärsed kullapoiss oli omas kaalus Denis Puzanov. Teised medalivõitjad olid Vjatšeslav Artašov, Juri-Voldemar Avvo, Rainer Punga ja Aleks Kurm.

EMÜ SK esindajate parim oli esikohaga Kristjan Koort. Medalivõitjateks osutusid Andrei Svõrov, Kermo Kivioja ja Matti Matias Sivula.

TÜ ASK-le kuldmedaleid seekord ei jagunud, kuid medalivõitjateks osutusid Martin Lõvi ja Kert Sarik.

Tartu valla SKst said kuldmedalid Kalmer Kukk ja Kevin Mihhailov.

Võõrustajad, Koosa SK noored, ei jäänud samuti poodiumikohtadeta. Medalivõitjad olid Thomas Pilt ja Devid Dutkin. Koosal on maadlust arendatud alles aasta jagu.

Kalev/Englase noormaadlejate tihe võistluste poolaasta lõppes kahe medalivõiduga. Karlis Ander All oli enima osavõtjatega kaalus kindel võitja. Georg Kristerson leppis finaalis pärast võidetud poolaega siiski hõbemedaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles