Politsei otsib põgenenud avariitegijaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munga tänava parklas rikkus seni kindlaks tegemata kaasliikleja Toyota tagaosa.
Munga tänava parklas rikkus seni kindlaks tegemata kaasliikleja Toyota tagaosa. Foto: Politsei

Tartu korrakaitsjad paluvad kaasliiklejate abi, et selgitada välja möödunud päevadel Tartus toimunud plekimõlkimiste asjaolud.

Lõuna prefektuuri teatel kahjustati 2. mail ajavahemikus kell 18 - 20 Tartus Munga 4 parklas seisnud sõiduki Toyota Corolla tagumine parempoolne nurk. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

1. mail kell 10.45 sõideti Tartus Sõbra 58 juures otsa sõiduautole Škoda Superb. Lähedalasuva kaamera salvestiselt on näha, et otsasõitnud sõiduki puhul on tegu heleda universaalkerega Opel Zafiraga. Süüdlane korrakaitsjaid juhtunust ei teavitanud.

30. aprillil või 1. mai hommikul sõideti Tartus Riia 20 autopesula juures otsa sõiduautole Škoda Superb ning lahkuti sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid nimetatud sündmusi pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis viiks süüdlaste tabamiseni, palutakse anda sellest teada politsei infotelefoni 612 3000 või e-mailil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles