Tudengite dessant ründab kultuuriga

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuridessandi korraldajatele on festival interaktiivne õpe, milles harjutatakse koostööd nii näitlejate kui ka tantsijatega. Korraldusmeeskonna liikmed (ülevalt) Eleri Helimets, Alar Alp, Liisa Liksor, Anna-Liisa Zirkel (keskelt vasakult), Daisy Estam, Jaana Hinno ja Lilian Hütti (vasakult alumisest reast), Marta Toomla ja Marta Arula.
Kultuuridessandi korraldajatele on festival interaktiivne õpe, milles harjutatakse koostööd nii näitlejate kui ka tantsijatega. Korraldusmeeskonna liikmed (ülevalt) Eleri Helimets, Alar Alp, Liisa Liksor, Anna-Liisa Zirkel (keskelt vasakult), Daisy Estam, Jaana Hinno ja Lilian Hütti (vasakult alumisest reast), Marta Toomla ja Marta Arula. Foto: Erakogu

Viljandi kultuuriakadeemia tudengite festival Kultuuridessant jõuab kolmandat korda Tartusse. Aparaaditehases saab täna osa kahest tantsukunsti diplomilavastusest ja nädala vältel näitusest. Dessant naaseb nädala pärast Emajõelinna ning pakub veel teatrit ja kontserte.

Festivalile on kaasatud üle saja inimese ning üheskoos külastatakse kuut Eesti linna. Publikule tuuakse koju kätte tulevased kultuurielu kujundajad ja nende looming. Eesmärgiks on võtta kultuuriakadeemia diplomandid ning viia nii teatri- ja tantsulavastused kui ka kontserdid ja näitused teistesse linnadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles