Batuudihüpete meistrivõistlusi võõrustanud tartlased jätsid pooled medalitest koju

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Batuudihõpete Eesti meistrivõistlused.
Batuudihõpete Eesti meistrivõistlused. Foto: Erakogu

Tartus Visa hallis peeti 2. mail Eesti meistrivõistlusi batuudihüpetes. Välja jagati 18 medalit, millest täpselt pooled jäid Tartusse.

Ühe korraldaja Sigrid Pedosoni teatel osales võistlustel ligi 50 noort võimlejat. Teiste seas ka Tartu klubist Biomechanics Group. Tartusse võideti kolm uut Eesti meistritiitlit, lisaks saadi veel kolm teist kohta ja kolm pronksi.

Lasteklassi poistest tuli Eesti meistriks Ott Langel ja teise koha saavutas Kaarel Räisa.

Noorteklassi poiste esikolmiku moodustasid tartlased. Esikoha saavutas Rasmus Reinmets, kes võitis kõigest 0,095 punktiga teise koha saanud Sten Püvi. Kolmanda koha pälvis Alexander Gregor Reinaste.

Tiitlikaitsja Madli Hiob on olnud sel hooajal vigastuste küüsis ning seetõttu treeningutest eemal ja leppis seekord juunioride klassis kolmanda kohaga. Juunioride klassi poiste arvestuses võis näha poodiumil võistlejaid jällegi vaid Tartust. Eesti meistriks krooniti Rainer Raiend, teine koht kuulus Markus Männikule ning kolmas Aare Riivesele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles