Klaveriduo alustab Tartus uut kontserdisarja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel kell 19 esineb Tartu Ülikooli aulas uue kontserdisarja «Maestro» avaüritusel klaveriduo Kai Ratassepp ja Mati Mikalai. Kavas Bach-Busoni, Mozart, Schumann ja Schubert.



24. – 26. septembrini leiab Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis aset klaveriõpetajate täienduskursus, kus Kai Ratassepp ja Mati Mikalai esinevad loengutega ja annavad meistriklassi tunde.

«Kutsume tihti  oma kooli meistrikursuseid läbi viima või lihtsalt külla väga häid tegevmuusikuid. Uus kontserdisari ongi Elleri kooli ja tunnustatud interpreetide koostöö,» märkis muusikakooli direktor Kadri Leivategija.

Klaveriduo Kai Ratassepp ning Mati Mikalai on saanud paljudel konkurssidel preemiaid. Nad on andnud aktiivselt kontserte Euroopas, osalenud rahvusvahelistel festivalidel ning teinud koostööd mitmete mainekate orkestritega. Duo repertuaar ulatub Mozartist nüüdisautoriteni.

24. septembri kontsert on publikule tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles