Jõgevamaale Sadalasse kerkib hernehirmutiste park

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadala külade teatri liikmed ja nende kätetöö: Luule Väin (vasakult), Itaalia kokk, Valdi Reinas, Liisa Katt, härra Nilsson, Pipi Pikksukk ja Heleri Ilves.
Sadala külade teatri liikmed ja nende kätetöö: Luule Väin (vasakult), Itaalia kokk, Valdi Reinas, Liisa Katt, härra Nilsson, Pipi Pikksukk ja Heleri Ilves. Foto: Kristjan Teedema

Hamlet, Pipi Pikksukk, vahva sõdur Švejk ning teised kirjandusest tuntud tegelased võtavad koha sisse Jõgevamaal Sadala alevikus peagi kerkivas hernehirmutiste teemapargis.

Kohaliku harrastusteatri liikmetel on valmimas midagi õige eriskummalist, samas harivat. Nad ehitasid 28 puitkarkassile toetuvat nukku, millest igaühe ülesanne on iseloomustada mõnd Euroopa riiki.

Kõik see seatakse üles 8. maiks, sest 9. mail on Euroopa päev ning siis saab pargis mängida orienteerumismängu ja tuleb ka päevakohane pidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles