Tartus tuleb õhtune elamusretk

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elamusretk algab ja lõppeb Raekoja platsil.
Elamusretk algab ja lõppeb Raekoja platsil. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Seiklusmatku korraldav MTÜ Elamusretked korraldab kolmapäeva õhtul Tartu linnas kolmetunnise matka, millele on Facebookis registreerunud juba üle 600 inimese.

Elamusretk saab alguse kell 21 Raekoja platsilt ning lõppeb umbkaudu kolm tundi hiljem samas kohas. «Plaanis on jalutada umbes 15 kilomeetrit. Püüame leida kohti, kus on vähem liiklust ja jalutamiseks sobilikud paigad,» lausus retke üks korraldajatest Anniki Inno.

Kuigi Facebookis on retkele ennast üles andnud juba üle 600 osaleja, sõltub Inno sõnul tegelik osalejate arv palju ilmast. «Elamusi ja üllatusi jagub ning kohti, kus isegi tartlased pole käinud, peaks olema rohkem kui küll,» sõnas Inno. Ta märkis, et päris valgete tennistega tulla ei tasu.

«Kindlasti pole rajal midagi ületamatut. Enne retke saadame kõigile veel infokirja, mida tuleks silmas pidada,» sõnas Inno. Tartu linnaretkega tähistatakse 1000 sõbra täitumist ühingu Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles