Pildid: tudengid toitsid linlasi sadade pannkookidega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimasel ajal on tartlastel olnud võimalus juba rohkem kui üks kord tänaval kõht täis süüa ja seda täitsa tasuta. Möödunud reede lõuna ajal pakkusid Supilinna päevade korraldajad seljankat, tudengipäevade vabatahtlikud on aga küpsetanud hommikust alates pannkooke.

Juba kella 8 paiku, mil üle Raekoja platsi pannkookide praadimise lõhna tulvas, võtsid möödujad end telkide juurde järjekorda. Nii mõnigi avaldas kahetsust, et oli kodus kõhu korralikult täis söönud. Pannkooke küpsetati raeplatsil lõunani.

Pannkoogihommik polnud aga sugugi esimene üritus täna alanud Tartu kevadpäevadel kavas on. Juba hommikul kell 6.15 alustati hommikuvõimlemisega Raatuse tänava ühiselamu ees.

Päeva jooksul on kavas veel teada-tuntud mälumänguvõistlus Mälukas ning improvisatsiooniprogramm Improjämm. Õhtu naelaks on kahtlemata kevadpäevade avamine ja tuhandete inimeste ühine rongkäik kesklinnast laululavale, kus kell 21 algab öölaulupidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles