Põltsamaal sai nurgakivi uus hooldekodu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa hooldekodu sai nurgakivi.
Põltsamaa hooldekodu sai nurgakivi. Foto: Erakogu

Põltsamaal paigaldati pidulikult nurgakivi ASi Lõuna-Eesti Hooldekeskuse ehitatavale hooldekodule, milles hakatakse pakkuma elamisvõimalust ja teenuseid erinevas vanuses inimestele.

ASi Lõuna-Eesti Hooldekeskus juhatuse liikme Vambola Sipelgase sõnul ajendas Põltsamaale hooldekodu ehitama paar aastat tagasi kohalike omavalitsusjuhtidega korraldatud nõupidamine, kus selgus vajadus taolise asutuse järele.

Viljandi maanteele ehitavasse hooldekodusse tuleb kaheksakümmend tuba ja kohti 140 - 150 inimesele. Neist enamus on kahekohalised, kuid mõeldud on ka nendele, kes soovivad elada üksinda, rääkis Sipelgas. Võimalus on saada meditsiiniteenust ja tegeleda erinevate hobidega, lisas ta.

Nurgakivi panid paika Vambola Sipelgas, Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev, riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Aivar Kokk, riigikogu liige Terje Trei, Põltsamaa linnapea Jaan Aiaots, linnavolikogu esimees Andres Vään ja ehituse peaettevõtja Mace Ehitus esindaja Erich Andressoo.

 «Mitmed eakad inimesed, kes on käinud mu vastuvõtul, toonitasid vajadust tänapäevase hooldekodu järele. Nüüd on see unistus täitumas,» rõõmustas omavalitsusjuht Andres Vään. Kava järgi valmib hooldekodu tänavu 15. novembriks

Maavanem Viktor Svjatõšev lausus omalt poolt, et nüüdisaegsete hooldekodude järele on  Jõgevamaal vajaduscmujalgi ja teretulnud on ASi Lõuna-Eesti Hooldekeskus huvi hooldekodude võrku piirkonnas veelgi arendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles