Kirke Tamm: tähtsaim on kuulmine

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirke Tamm ujub Kõrveküla lasteaia basseinis, kus talle väga meeldib. Sageli on vees terve pere, samuti ema Aune Tamm, kes seekord viibib basseini veerel.
Kirke Tamm ujub Kõrveküla lasteaia basseinis, kus talle väga meeldib. Sageli on vees terve pere, samuti ema Aune Tamm, kes seekord viibib basseini veerel. Foto: Margus Ansu

Kaheksane Kirke Tamm hüpleb rõõmsalt ema kõrval – täna lähvad nad ujuma! Basseinipäeval ei tohi aga maha ununeda väike erikujuline kileümbris, mis enne vetteminekut tuleb Kirke ühele kõrvaaparaadile ümber panna.

Kirke Tamm on sündinud kurdina.

Muidugi võiks ta ka ilma selle kõrvaaparaadita vette minna, aga siis ei saaks ta täpselt treenerist aru, kuigi oskab suu pealt lugeda.

Kirke kannab abivahendit tegelikult mõlema kõrva taga, kuna need kuuluvad sisekõrvaimplantaatide juurde, mis on talle opereeritud mõlemale poole ning millest esimese sai ta juba siis, kui oli aasta ja üheksa kuud vana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles