Tubina ausamba pingid vajavad remonti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tubina ausamba juurest sõidutas firma Ars Metallitööd remonti kolm metallkonstruktsioonil seisvat betoonist pinki.
Tubina ausamba juurest sõidutas firma Ars Metallitööd remonti kolm metallkonstruktsioonil seisvat betoonist pinki. Foto: Risto Mets

Vanemuise teatrimaja eest viisid Ars Metallitöö töömehed täna hommikul töökotta kolm rikutud pinki. Kes ja kuidas pinke lõhkus, pole esialgu teada.

Tugeval metallkonstruktsioonil seisvate üle 100 kg kaaluvate ümmarguste pinkide peale inimese jõud ei hakka, leidsid nii ettevõtte töömehed kui ka linnavarade osakonna majandamisteenistuse peaspetsialist Marje Kibal. Millalgi talveperioodil aga vigastused avastati, niisiis võis nende pihta puutuda lumetõrjetehnika. Kuid kuna ruumi pinkide vahel on väga vähe, pole kindel seegi. Praegused valvekaamerad ka platsile ei ulatu, niisiis võib süüdlane jäädagi leidmata.

Seega võttis linn kulud enda kanda ning Ars Metallitööd oli nõus pingid ära remontima, märkis Kibal. Maksma läheb töö paarsada eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles