Taktikalise laskmise keskus avab peagi uues kohas uksed

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taktikalise laskmise keskuse instruktor Siim Taska ütles, et inimestele ei anta lihtsalt relva kätte, vaid hoolitsetakse sellegi eest, et külastajal oleks huvitav.
Taktikalise laskmise keskuse instruktor Siim Taska ütles, et inimestele ei anta lihtsalt relva kätte, vaid hoolitsetakse sellegi eest, et külastajal oleks huvitav. Foto: Kristjan Teedema

Mullu detsembris Kauburi kaubamajas tegevuse lõpetanud taktikalise laskmise keskus avab paari nädala jooksul taas uksed. Kuigi võrreldes eelmise asukohaga on ruumi vähem, ei anna lasketiiru eestvedajate sõnul praegust avalikku tiiru eelmisega võrreldagi.

Laskekeskust hakati Teguri tänava keldriruumides ehitama mullu talvel. Algul arvati, et tiiru saab avada pooleteise kuuga, kuid lõpuks kulus viis kuud, sest näiteks juba lõhkumistööd võtsid ainuüksi kuu aega.

Uues keskuses on kaks tiiru: väike tiir on mõeldud neile, kellel on relvaluba ja soov laskmas käia, suurem aga klientidele ja rühmadele, keda keskuses teenindatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles