Tammeka esitles esindusmeeskonda

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu jalgpallikool Tammeka esitles kolmapäeva õhtul Lõunakeskuses esindusmeeskonda ja esindusnaiskonda ning näitas rahvale alanud hooaja uusi mänguvorme.

Tammeka esindusmeeskond mängib Eesti kõrgliigas ning saavutas mullu seitsmenda koha. Meeskond on aastaid olnud kodupubliku arvu poolest Eesti kolme populaarseima seas. Kuna Tartus puuduvad nõuetekohased kunstmuruväljakud, on linna esindusmeeskond mänginud sel aastal liiga esimesed neli vooru võõrsil.

 

Tammeka tegevjuht Kalle Paas ütles, et sellel hooajal on esindusmeeskonna eesmärk korrata vähemalt eelmise aasta tulemust. «Aga ideaalis võiks see olla koha võrra parem ehk kuues koht. Kuna teiste meeskondade tase on sel aastal äärmiselt tugev, saab see olema raske, aga eesmärk tulebki püstitada kõrge,» lausus Paas.

 

Tegevjuht lisas, et selle aasta kõige olulisem asi on Sepa jalgpallikeskuse arendamine ehk klubil on soov rajada vana Sepa staadioni asemele uus kunstmurukattega jalgpallistaadion.

 

Tammeka esindusmeeskond peab esimese Premium liiga kodumängu Tamme staadionil sellel laupäeval ehk 11. aprillil, kui vastaseks on Narva Trans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles