Alarmsõidul olnud politseiauto sattus avariisse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Tartus Riia ja Lembitu tänava ristmiku lähistel, milles osalesid politseisõiduk Volkswagen ja Volvo veoauto.
Liiklusõnnetus Tartus Riia ja Lembitu tänava ristmiku lähistel, milles osalesid politseisõiduk Volkswagen ja Volvo veoauto. Foto: Politsei

Täna hommikupoolikul oli Tartus Riia tänaval liiklus tugevasti häiritud, sest keset teed põrkasid kokku alarmsõidul olnud politseibuss ja veoauto.

Õnnetus juhtus kella 11 paiku Riia ja Lembitu tänava ristmiku lähistel. Alarmsõidul olnud politseisõiduk Volkswagen liikus suunaga kesklinna poole ning sooritas vastassuunavööndi kaudu möödasõitu eesliikuvast veokist Volvo, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

Veokit juhtinud 68-aastane mees hakkas aga samal ajal sooritama vasakpööret Lembitu tänavale. Toimus kokkupõrge, mis paiskas teele mitmeid autodetaile, kuid inimesed vigastada ei saanud.

Sõiduki kahjustustega tegeleb edasi kindlustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles