Kasekese planeering jäi jälle toppama

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Naresh Mody.
Ärimees Naresh Mody. Foto: Ove Maidla

Tartu volikogu päevakorda pidanuks uuel nädalal jõudma Kasekese krundi detailplaneering, kuid omaniku vastuseisu tõttu otsustas linnavalitsus selle peaaegu viimasel minutil volikogu menetlusest tagasi võtta.

Tähe 19 ja Tähe 19a krundi detailplaneeringu vastuvõtmise ja avalikule väljapanekule saatmise eelnõu oli kavandatud arengu- ja planeerimiskomisjoni eilsele istungile arutamiseks, et jõuda sellega suurde saali uuel nädalal. Planeering näeb ette äripindade ja kuni 24 korteriga uushoonestuse.

Abilinnapea Jarno Laur ütles aga teisipäeval, et linnavalitsus tegi protokollilise otsuse võtta see eelnõu volikogu menetlusest tagasi. Põhjuseks asjaolu, et pärast kirjavahetust ja kohtumist krundi omaniku Naresh Modyga on selgunud, et Mody ei nõustu planeeringusse pandud nõudega korraldada hoonestamiseks kolme kutsutud bürooga arhitektuurivõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles