Rocki treenerid: meeskonnas oli potentsiaali rohkemaks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe (vasakul) ja abitreener Toomas Kandimaa on rahul meeskonna selle hooaja kaitsemänguga, kuid ootavad taga
TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe (vasakul) ja abitreener Toomas Kandimaa on rahul meeskonna selle hooaja kaitsemänguga, kuid ootavad taga Foto: Kristjan Teedema

Eurosarjas vahegruppi jõudnud ning Balti liigas neljanda koha saanud TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe ja abitreeneri Toomas Kandimaa hinnangul oli meeskonnal potentsiaali rohkemaks.

Hooaja kolmest sarjast on kaks Rocki jaoks lõppenud. Eurosarjas pääseti vahegruppi ning Balti liigas saadi neljas koht. Kumba nendest saavutustest rohkem hindate?

Gert Kullamäe: Eurosarja mängud on meil alati esikohal olnud. Seda enam, et Balti liigat sai alustatud see aasta poole pealt. Eurosari on igas mõttes olulisem. Rahvusvaheline sari, kohtunike tase on parem, erinevad riigid. Seda on huvitavam mängida.

Balti liigas lased aastast aastasse mööda Baltikumi ringi ning tead ja tunned mängijaid. See pole nii atraktiivne. Ma arvan, et publik ka tunnetab seda. Euromängud on ikka hoopis suurema kaaluga ja need näitavad ära, kus me oleme.

Toomas Kandimaa: Balti liiga on mingil määral devalveerunud. Kasvõi see, et osa meeskondi asetati. Aga eurosarjas oli kõigil võrdne stardipositsioon. Kolme sarja korraga mängida olnuks ka hullumeelne, aga nüüd oli üle mitme hooaja meie mängude graafik ideaalne.

Eurosarjas sai ennast ka paremini võrrelda. Mängud läksid järjest tugevamaks, tase kõrgemaks. Kui alagrupist edasi pääsed, siis see on märk, et oled esimese sõela läbinud. Sarja formaat juba ise määrab ära atraktiivsuse ja tähtsuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles