Mõrv Tartu kesklinna garaažis liigub kohtulahendi suunas

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõrvas süüdistatav Andres Kuutok Tartu kohtumajas.
Mõrvas süüdistatav Andres Kuutok Tartu kohtumajas. Foto: Kristjan Teedema

Täna alustas Tartu maakohus kriminaalasja menetlust, mis puudutab mullu suvist tapmisjuhtumit Tartus Kalevi tänaval. Sisehoovist garaaži eest leitud torkehaavaga keskealise mehe mõrvas on süüdistuse saanud Andres Kuutok.

Süüdistuse järgi lõi Kuutok mullu 19. juuli õhtul ühise alkoholitarbimise järel 44-aastast Tõnist lauanoaga kaela piirkonda, vigastades teda eluohtlikult. Tapmissüü kvalifitseerisid uurijad mõrvaks seetõttu, et Kuutokit kahtlustatakse ka ohvri raha varguses. Kuutok ise eitas täielikult oma süüd nii tapmises kui ka varguses. Kaitsja Mihkel Gaver väitis, et süüdistatav ja tapetu said sõbralikult läbi ning tapmiseks puudus igasugune põhjus.

Seni avalikuks saanud tõendite põhjal võib oletada, et tapmine leidis aset süüdistatavale kuuluvas garaažis, kuna ka sealt leiti ohvri verd. Ohvri surnukeha asus aga garaaži ees.

Süüdistatav peeti mehe surnukeha leidmise järel kinni ning sellest ajast saati viibib ta vahi all.

Põhjalikumalt saab kohtuasjast lugeda homsest Tartu Postimehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles