Raudne armastus jäädvustus juubelialbumis

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanatehnikaklubi Levatek tähistas teisipäeva, 31. märtsi õhtul oma 20. tegutsemisaasta täitumist mälestusteraamatu esitlusega.

Austusavaldusena oma liikmete oskustele andis Lõuna-Eesti 52 vanatehnikahuvilist ühendav klubi Levatek välja juubelialbumi «Raudne armastus. Klubi Levatek läbi aegade», mis teeb kummarduse pärandi taastajate pühendumusele ja spetsiifiliste teadmiste edasiandmisele järeltulevatele põlvedele.

Meeleolukal koosviibimisel Levateki hea koostööpartneri Tartu Uunik Auto MTÜ vanatehnika külastuskeskuse ruumides Teguri tänaval luges katkendeid albumist suure autosõbra- ja huvilisena tuntud näitleja Raivo E. Tamm.

Muide, ka Raivo E. Tamme taastatud Žiguli (VAZ-2101, 1971. aasta jõululaupäeval Moskvast uhiuuena ostetud, kirsipunane klantsiv pühademuna) seisab Tartu Uunik Auto vanatehnika külastuskeskuses, võtmed roolist vasakul kenasti ees ja kohe valmis sõitu minema.

Koosviibimisele lisas vürtsi ja värvi Haaslava meeskoor.

Pikemalt Tartu vanatehnikaklubide tegevusest ja plaanidest saab lugeda Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles