Sportkeegli meistritiitel läks Tallinna-Tartu segapaarile

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsed Eesti meistrid paaride sportkeeglis Heret Ots (KK Reval) ja Markko Abel (Tartu KK).
Vastsed Eesti meistrid paaride sportkeeglis Heret Ots (KK Reval) ja Markko Abel (Tartu KK). Foto: Erakogu

Pühapäeval Tartus lõppenud Eesti segapaaride meistrivõistlustel sportkeeglis kuulutati võitjaiks Heret Ots (KK Reval) ja Markko Abel (Tartu KK) tulemusega 1130 kurikat.

Teise koha saavutasid Krista Zeik ja Marko Muts (Tartu KK) 1118 kurikaga ning kolmanda kohaga pidid seekord leppima Triinu Saetalu ja Raul Rebane (Tartu KK) 1104 kurikaga, vahendas Eesti veeremängude liit.

Mänguformaadiks oli nii naistel kui meestel 4 x 30 viset ja paar sooritas kokku 240 viset. Võistlus oli pingeline ja põnevust jagus viimaste viseteni, kinnitasid korraldajad.

Kolm päeva kestnud võistluse säravaim sooritus oli Markko Abelil, kelle individuaalne tulemus 598 kurikat tähistab uut Tartu saali rekordit.

Sportkeegli – inglise keeles ninepin bowling – harrastamiseks on Eestis praegu kõigest kaks saali. Kuuerajaline keeglisaal asub Tallinna lähistel Peetris ja teine, kaherajaline saal Tartus. Tartu keeglisaal korraldas Eesti meistrivõistlusi teist aastat järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles