Õpilased lasid teatrilaval fantaasial lennata

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Variku kooli näitering Karvased ja Sulelised. Esiplaanil võõrasema Keidi Kaasik ning IT-poisid, kelle võõrasema üle kavaldas. Tagaplaanil Lumivalgeke Gerilin Kõrgesaar.
Variku kooli näitering Karvased ja Sulelised. Esiplaanil võõrasema Keidi Kaasik ning IT-poisid, kelle võõrasema üle kavaldas. Tagaplaanil Lumivalgeke Gerilin Kõrgesaar. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Möödunud reedel jagati Eesti teatri aastaauhindu. Rahvusvahelist teatripäeva tähistasid ka veidi nooremad teatrisõbrad ja seda juba 21. korda Tartu näitemängude päevadega, kus vaatajad said osa nii lõbusatest fantaasianäidenditest kui ka teatriklassikast. 

Variku kooli 5. klassi trupp osales teatrifestivalil esimest korda ning koguni 26 inimesega.  Õpilased said möödunud sügisel kehalise kasvatuse tunnis ülesande lavastada kehakeeles «Lumivalgeke». Kuna valmis väga kaasahaarav tükk, otsustatigi see kirjutada tänapäevasemaks ja näitemängude päevadel üles astuda.

Nädalavahetusel said vaatajad osa 21. sajandi Lumivalgekesest, kellel oli küll kuri võõrasema, kuid ta polnud õel Lumivalgekese ilu pärast, vaid teda häiris, et viimane on saanud oma selfile Facebookis rohkem «laike» kui tema.

Selguski, et Lumivalgeke oli sotsiaalmeedias väga populaarne ja seetõttu püüdis kuri võõrasema iga hinna eest oma tütrelt varastada iPhone’i, et Lumivalgeke ei saaks rohkem selfisid teha. Nagu ikka, päästis olukorra prints.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles