Airsoft nõuab profisõduri oskusi

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: TARTU AIRSOFT : TARTU, EESTI, 07FEB15- 
Tartu Airsofti lahing Raadi lennuväljal

ks/Foto KALEV SAAR POSTIMEES
TRT02: TARTU AIRSOFT : TARTU, EESTI, 07FEB15- Tartu Airsofti lahing Raadi lennuväljal ks/Foto KALEV SAAR POSTIMEES Foto: KALEV SAAR/PM/SCANPIX BALTICS

«Saad lasta üksiklaskudega ja võid panna ka valanguga,» selgitab laigulises vormis Edvin Parts ja surub mulle pihku automaadi, mis tundub esmapilgul olevat pesuehtne AK-47. 

Airsoft’i relvade kategoorias on see automaatrelv CM 028, mille laskekiirus on 112 meetrit sekundis. Automaat kaalub 2,4 kilo ning selle salve mahub 525 kuuli. Võrreldes ülejäänud varustusega, mida airsoft’i veebipoodides pakutakse, on tegu üsna tagasihoidliku relvaga.

Tartus on airsoft’i eestvedajateks kaksikvennad Eston ja Edvin Parts. «Kõigepealt mängisime Valgas, aga siis selgus, et ka Tartus on huvilisi. Panimegi siis foorumi püsti, et mänge saaks paremini organiseerida,» meenutab Edvin. Ta pakub, et praegu on Emajõelinnas harrastajaid mitukümmend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles