Miks inimesed oma auraga läbi ei saa?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue ajastu energiat tunnevad enda sees auratransformatsiooni läbinud Mihkel Nummert (vasakult), tema auratransformaatorist tüdruksõber Marian Hiire, auratransformaator Mari Lauk, tema pisikesed tütred ja selja taga tema kaasa Asko Uri. Samuti aitavad inimestel aurat muuta transformaatorid Monica ja Indrek Palm.
Uue ajastu energiat tunnevad enda sees auratransformatsiooni läbinud Mihkel Nummert (vasakult), tema auratransformaatorist tüdruksõber Marian Hiire, auratransformaator Mari Lauk, tema pisikesed tütred ja selja taga tema kaasa Asko Uri. Samuti aitavad inimestel aurat muuta transformaatorid Monica ja Indrek Palm. Foto: Sille Annuk

Aeg on uus. Aura vana. Asemele tuleb uus, kristallaura. Seetõttu ongi maailm täis masenduses ja iseendaga tülis inimesi, usuvad auratransformaatorid ja aitavad inimestel oma aurat uuema vastu vahetada.


«Auratransformatsioon annab inimesele täieliku vabaduse, uue hingamise, rahu, õnne, energia ja tervise,» võtab juristiharidusega auratransformaator Monica Palm kokku mõned aura kõrgemasse astmesse aitamise kasutegurid. Kõlab nagu imerohi või tühi seebimull?

«See pole mingi ime, müstika ega mull,» ütleb tema abikaasa Indrek Palm, samuti auratransformaator. «Probleem on lihtne: enne kaheksakümnendate lõppu sündinud inimesed on vana, vikerkaareauraga, aga praegu tuleb kosmosest peale uut, kristallenergiat ning vana auraga on uues maailmas raske elada,» räägib ta.

Auratransformatsioon aitabki mehe selgitusel inimestel oma vana aura uue vastu välja vahetada.

Selleks paneb auratransformaator inimese lamama ning juhib teadvuse abil tema energiaid. Kolmetunnise sessiooni lõpuks on auratransformaator ära lahustanud inimese vana, vikerkaarevärvilise aura, kogunud kokku inimese vaimuenergia ning ehitanud tema ümber uue, lillaka indigoaura. Pärast kahekuulist tasakaalustusperioodi saab inimene püüelda veel aste edasi, kristallaura poole.

Emme, su elud on läbi

Aura muutust kogevad inimesed auratransformaatorite selgitusel erinevalt: mõni näeb pilte, teine tunneb pinget, kolmas värinat. Pea kõik aga tajuvad õnne ja kergendust.

«Kujuta ette, et oled matkanud kilomeetreid 40-kilose seljakotiga ja selle ühel hetkel maha viskad – umbes selline tunne on ka auratransformatsiooni järel,» selgitab Lauk.

Auratransformatsiooni soovitab Lauk eelkõige inimestele, kes tunnevad, et nende soov areneda ja elada suure algustähega on nagu rattasõit kaikaid täis kodaratega. Samuti on auratransformatsioonist kasu lapsevanematel, kel kodus pealtnäha mässulised indigoauraga teismelised või indigo-kristalli segaauraga väikesed lapsed.
Kas keerulised ja taltsutamatud indigolapsed pole mitte lihtsalt kasvatamatud lapsed?

«Ei,» on Laugu vastus kindel. «Nende aura on teine ja nad ongi teistsugused, aga see ei tähenda, et nad oleksid ülekäte läinud,» räägib kolme lapse ema Lauk.

Lauk ise läbis auratransformatsiooni pärast seda, kui tema kristallenergiaga laps Ingeli ütles: «Emme, sa oled väsinud. Sinu elud on lõppenud, võib-olla sa peaksid tegema midagi muud.»

Tulus äri?

Siiski igaühele auratransformatsioon ei sobi.

«Kui inimene sööb anti-depressante ja on suures masenduses, ei tohi auratransformatsiooni teha. Pärast võib enesetunne väga halb olla,» hoiatab Monica Palm. «Me ei saa inimest ära parandada nagu katkist autot, vaid inimene peab tahtma ka ise vaimselt areneda,» lisab ta.

Indrek Palm toob näite, et auratransformatsioon annab inimesele suurepärased jooksubotased ja spordiriided, kuid jooksma peab inimene ikkagi ise. «Meie anname stardi, ülejäänud on inimese enda teha,» märgib mees.

Sel stardipaugul on ka korralik hind – auratransformatsiooni eest tuleb välja käia olenevalt tegijast 2000–4500 krooni.

Auratransformaatorid ise aga hinda kalliks ei pea. «Ma ei tea ühtegi inimest, kes oleks öelnud, et see raha polnud seda väärt. Muutus on lihtsalt nii selgelt tajutav,» ütleb Monica Palm.
Ikkagi, kas auratransformatsioon on äri ja on see ka tulus äri?

«See ei ole äri ahnes või halvas mõttes. Raha on energia, mis võimaldab tasuda transformaatorile tema energia eest, mida ta inimese tervendamisse pani,» räägib Monica Palm ja lisab, et alati ei peagi energiavahetuse aluseks olema raha, vaid selleks võib olla ka tahvel šokolaadi.

Hoiatus!

Eestis pole teada, et keegi oleks pahatahtlikult auratransformatsiooni ära kasutanud, kuid näiteks Taanis, kuhu ulatuvad auratransformatsiooni juured, on püüdnud ka paberiteta soolapuhujad inimeste aurat muuta.
«Sellised «ravijad» suudavad vana aurat pisut lammutada, kuid nad jätavad inimese uue kaitsva aurata,» hoiatab auratransformaator Mari Lauk ja soovitab enne auraravi uurida, kas välja valitud terapeut on ikka litsentseeritud auratransformaator.

Litsentsiga auratransformaatoreid on Eestis paarikümne ringis.

Auratransformatsiooni läbinud inimeste arv aga läheneb paarile tuhandele.

«Praegu on meil palju tööd, aga aastatega jääb seda järjest vähemaks, sest 2012. aastast sündivad lapsed on kõik puhta kristallauraga ning nemad ei vaja mingit tasakaalustamist,» ütles Lauk.

Loota aga, et auratransformaatorid suudaksid kõiki maailma inimesi uude energiasse aidata, on utoopiline. «Muutuvad need, kes tunnevad vajadust ja tahavad. Teised elavad edasi oma elu nii nagu varem, kuni ükskord uues elus ümber sünnivad,» nendib Lauk.

Aura­-transformatsioon
• Auratransformatsioon on energiaravi vorm, mis sellesse uskujate väitel aktiveerib inimeses uue ajastu energiad.
• Auratransformatsiooni rajajaks on taanlane Anni Sennov.
• Peale loos nimetatud auratransformaatorite tegutsevad Tartus veel näiteks Sander Hiire, Avo Klee­meier ja Kadi Paju.
• Ametlik kodulehekülg www.auratransformatsioon.co.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles