Traadikangas kaunistab ruume

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu laes on Terje Salupuu loodud traadikangast kaks valgustit, mille valmistamisel tegutses tehnilise eksperdina Anti Leib firmast ProfiElekter.
Raamatukogu laes on Terje Salupuu loodud traadikangast kaks valgustit, mille valmistamisel tegutses tehnilise eksperdina Anti Leib firmast ProfiElekter. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Traat ei ole ainult elektrikute, elektroonikute ja teiste säärase töö tegijate igapäevane materjal. Noor kunstnik Terje Salupuu on kudunud sellest kanga, mida saab tarvitada disainiteoste loomisel.

Maaülikooli raamatukogus bibliograafiaosakonna juhataja Li Seppeti ja tema kolleegide eestvõttel on raamaturiiulitest vabadele seintele varem korraldatud mitmeid näitusi. Peeter Krosmanni maalide väljapaneku vahetas äsja välja Terje Salupuu «Traadikangas».

Raamatukogu laenutusleti kõrval on kaks valget madalat postamenti, mille otsas on punasest ja hõbedasest traadist kootud lindirullid. Samast materjalist töid on letil, aga ka kahes klaasanumas, millest ühe servadele on vormitud lillepotialus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles