Tartu Üliõpilasteater viib oma lavastuse Gruusiasse

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esietenduse lõpuaplaus mullu augustis tõi publiku ette «Morfiumi» osatäitjad Karl Edgar Tammi (paremalt), Enor Niinemäe ja Katrin Kalma ning lavastaja Irakli Gogia.
Esietenduse lõpuaplaus mullu augustis tõi publiku ette «Morfiumi» osatäitjad Karl Edgar Tammi (paremalt), Enor Niinemäe ja Katrin Kalma ning lavastaja Irakli Gogia. Foto: Kudrun Vungi

Tartu Üliõpilasteatri ja Gruusia Akhmeteli nimelise riikliku teatri koostööna mullu augustis esietendunud Mihhail Bulgakovi «Morfium», mille on lavale seadnud Irakli Gogia, tuli eile Genialistide klubis viimane kord tartlaste ette. Kuid lavastus ei ole maha kantud - truppi ootavad ees etendused Gruusias.

Tartu Üliõpilasteatri kunstilise juhi Kalev Kudu teatel on «Morfiumi» kolm etendust kavas 21.-27. märtsini Tbilisis, Telavis ja Goris. Lavastuses mängivad Karl Edgar Tammi, Katrin Kalma ja Enor Niinemägi. Lavastuse viimist Gruusiasse toetavad Eesti Kultuurkapital ja Tartu linn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles