Tartus avab uksed tänavune suurim motomess

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mess Motoexotika Tartus.
Mess Motoexotika Tartus. Foto: Kristjan Teedema

Soojade ilmadega juba alguse saanud motohooaja avalöök antakse traditsiooniliselt Tartu Näituste messikeskuses, kuhu Eesti ainsale mototeemalisele messile toovad tootjad sel nädalalõpul välja erinevaid uusi sõiduriistu ja lisavarustust.

Tartu Näituste teatel on üritusel esindatud pea kõik teemad, mis on seotud motomaailma ja selle elustiiliga. Motomessil osaleb tänavu 45 eksponenti.

Motoexotika toob huvilisteni uusimad tsiklimudelid, varustuse ja aktiivsed motoklubid. Külastajate vahel läheb taas loosi mootorratas. Sel korral mudel CFMoto 650 NK.

Muu hulgas pakub mess võimaluse kohtuda Eesti viimaste aastate kiiremate naistega ringrajasõidus ning uudistada nende tsikleid. Kohal on näiteks 2011. aasta parima naismotosportlase tiitliga pärjatud Maarja Noorak ning kahel viimasel aastal Eesti kiireimaks naiseks osutunud Anatsassia Kovalenko.

Tänavu veebruaris esitles Kovalenko tiim Kallio Racing Helsingi motomessil sportlase selle hooaja tsiklit Yamaha R6. Selle disain on sini-must-valges toonis. Kovalenko osaleb tänavu esimese naisena Põhja-Euroopast rahvusvahelises sarjas European Junior Cup. Sarja start on 12. aprillil.

Kaheteistkümnendat korda peetav Motoexotika on avatud 20. - 22. märtsini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles