Tammeka naiskond otsib väravavahti

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka naiskond möödunud aastal.
Tammeka naiskond möödunud aastal. Foto: JUSS SASKA

Tammeka naiskond korraldab laupäeval kell 13 Tamme staadionil proovitreeningu, et leida endale algavaks hooajaks uus väravavaht.

Naiskond kutsub kõiki julgeid ning pallimänguhuvilisi tütarlapsi ja naisi end proovile panema, sealjuures pole tähtis, et osalejatel oleks varasem kokkupuude just jalgpalliga.

Tammeka naiskonna abitreener Maria Sootaki sõnul jõuti väravavahipõuani, kui eelmiste aastate väravalukk Maria Gaiduk kindad varna riputas ja nooremad väravavahid järjepanu erinevatel põhjustel jalgpalliga lõpparve tegid.

Sootaki sõnul otsis naiskond talvel uut väravavahti, kuid seni pole pingutused vilja kandnud. Uuendusliku lähenemisena otsustas peatreener Aleksandra Ševoldajeva korraldada väravavahispetsiifilise proovitreeningu kõikidele soovijatele.

Ševoldajeva kutsub treeningule naisterahvaid erinevatelt spordialadelt. Tema sõnul on oluline sealjuures julge pealehakkamine ja avatud meel väljakutsetele.

Sootak arvab, et proovitreening kujuneb mänguliseks trenniks, kus tehakse mitmeid püüdmist ja viskamist nõudvaid mänge, samuti keskendutakse jalgpalli mängimisele ning erinevatele spetsiifilistele väravavahtide harjutustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles