Lõuna-Eesti saalijalgpallineiud näitasid head taset

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti saalijalgpallineiud näitasid head taset.
Lõuna-Eesti saalijalgpallineiud näitasid head taset. Foto: Erakogu

Kuusalus saalijalgpalli rahvaliiga finaalturniiril saavutas FC Elva/Puhja naiskond teise koha.

Turniiril osales kaks parimat naiskonda Tartu piirkonnast ja kaks parimat Tallinna piirkonnast. Tartu piirkonnast osalesid FC Elva/Puhja ja  TÜ/Fauna Female ning Tallinnast FC Cosmos ja JK Kuusalu Kalev. FC Elva/Puhja vastane poolfinaalis oli JK Kuusalu Kalev.

FC Elva/Puhja - JK Kuusalu Kalev (2:1)

Esimene poolaeg ei saanud võistkond mängu käima ja oli oma väljakupoolele surutud, üsna pea oli Lõuna-Eesti naiskond 0:1 kaotusseisus. Teine poolaeg aga läks edukamalt ning löödi kaks väravat. 2:1 võit viis FC Elva/Puhja finaali, kus vastaseks oli Tallinna FC Cosmos. Väravad lõid FC Elva/Puhja naiskonna poolt Reili Rehme ja Kerti Peep.

FC Elva/Puhja - Tallinna FC Cosmos (1:6)

Esimesel poolajal lõi Tallinna naiskond kolm väravat, poolaja lõpuminutitel võttis Lõuna-Eesti võistkond ühe värava võrra vahet väiksemaks, kui Merle Lessing realiseeris karistuslöögi. Teisel poolajal oli vastane täpne veel tervelt kolmel korral ning nõnda jäi FC Elva/Puhja kaotusseisu 1:6.

Lõplik paremusjärjestus:

1. koht Tallinna FC Cosmos

2. koht FC Elva/Puhja

3. koht TÜ/Fauna Female

4. koht JK Kuusalu Kalev

Kokku alustas turniiri kaheksa võistkonda.

Finaalturniiril osalenud koosseis: Maarja Ujamägi, Merle Lessing, Helena Pallon, Annaliis Täheväli, Reili Rehme, Daisy Sikk, Kerti Peep, Age Sander.

FC Elva/Puhja treener on Andres Bõkarev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles