Torustiku ehitus sulgeb mitmel pool tänavaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lähiajal suletakse ajutiselt Kesk-kaare, Võru ja Kabeli tänav Tartus seoses torustike ehitusega.

Linnavalitsuse teatel suletakse ajavahemikus 12. - 31. märtsini liikluseks Kesk-kaare tänav Raudtee tn ja Tamme pst vahelises lõigus. Kohalikud elanikud saavad siiski koju sõita.

Linnaliinibussid nr 8 ja 18 sõidavad kesklinna suunas marsruudil Raudtee - Suur kaar - Kungla - Väike kaar - Tamme pst - Kesk kaar ning vastupidi.

Ajutised Suur kaare peatused asuvad Suur kaares (Raudtee tn ristmiku juures), Kungla peatused asuvad Kungla tänaval (Kesk kaare ristmiku juures) ja Tamme gümnaasiumi (Raudtee tn suunaline) peatus asub 50 meetrit enne põhipeatust.

Nädalavahetusel, 14. -15. märtsil, on liikluseks suletud ka Võru tänav Kabeli tänava ristmikul. Ümbersõidud toimuvad Tähe või Turu tänavate kaudu.

Linnaliinibussid nr 4 sõidavad kesklinnast väljuvas suunas marsruudil Võru - Teguri - Tähe - Aardla - Jalaka ja vastupidi ning bussid ei läbi Rahu ja Kabeli peatusi. Ajutised peatused asuvad Teguri tänaval (Võru tn  ristmiku juures).

16. - 31. märtsini on suletud Kabeli tänav (Võru tn - raudtee vahelises lõigus). Kohalikele elanikele ja Kabeli 15 sissesõiduteel tagab ehitaja juurdepääsud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles