Politsei otsib nelja liiklusõnnetuste tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalda ja Luha tänava juurde jäävas parklas on seni kindlaks tegemata juht sõitnud puruks tänavavalgustusposti.
Kalda ja Luha tänava juurde jäävas parklas on seni kindlaks tegemata juht sõitnud puruks tänavavalgustusposti. Foto: Politsei

Korrakaitsjad paluvad kaasliiklejate abi, et selgitada välja viimastel päevadel Tartus juhtunud liiklusõnnetuste täpsemad asjaolud.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus 9. märtsil kella 11 ajal Tartus Turu tänava ja Ropka tee ristmikul liiklusõnnetus, kus vasakpööret sooritanud haagisega sõiduk Mitsubishi põrkas kokku samas suunas liikunud sõidukiga Ford Escort. Mõlemad liikusid kesklinna suunas. Juhid süüs omavahel kokkuleppele ei jõudnud ning politsei palub tunnistajate abi selle liiklusõnnetuse asjaolude selgitamisel.

8. märtsil kella 22.40 ajal on Tartus Aleksandri 3 maja juures pikali sõidetud liiklusmärk ning süüdlane lahkus sündmuskohalt sellest teavitamata.

8. märtsil kella 16 paiku sõideti otsa Tartus Mõisavahe 41 maja ette pargitud sõiduautole Volkswagen Passat. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

6. märtsil avastati, et Tartus Kalda tee ja Luha tänava ristmiku kõrval parkla juures on otsa sõidetud tänavavalgustuspostile ning see on saanud tõsiseid kahjustusi.

Kõigil, kes juhtusid eespool kirjeldatud juhtumeid pealt nägema või oskavad anda muud abistavad teavet, palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 612 3000 või meiliaadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles