Lähenev emakeelepäev toob esinema ansambli Juhan

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Juhan plaadi "Juhan" esikaas.
Ansambli Juhan plaadi "Juhan" esikaas. Foto: Repro

Tunamullu 1. detsembril, Juhan Liivi sajandal surma-aastapäeval, tuli kuulajate ette ansambli Juhan samanimeline plaat. Reedel kõlab selle bändi muusika Tartus elavas esituses.

Juhan Liivi luuletustele loodud muusikat, mille on kirjutanud kitarrist Jaak Sooääre, esitavad plaadi üheteiskümnel salvestisel heliloojana toiminud kitarristi kõrval Riho Sibul (laul, kitarr), Henno Kelp (basskitarr) ja Andrus Lillepea (trummid). Juhani muusika peateemaks on nimetatud eesti asja ajamist Juhan Liivi luuletuste abil.

Läheneva emakeelepäeva puhul annab bänd kontserdi 13. märtsil Genialistide klubis (Lai 37 taga). Jaak Sooääre sõnul on see Juhani esimene esinemine Tartus.

Kavakohaselt astub kontserdil kõigepealt, kell 21, kuulajate ette Jaak Tuksam. Tund hiljem võtab kohad sisse Juhani nelik. Kell 23.30 hakkavad DJ-puldi taga eesti asja ajama Berk Vaher ja Aapo Ilves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles