Valus löök: Rock sõitis Lätti Gert Dorbekuta

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TÜ/Rock alustas täna pärastlõunal sõitu Lätti, kus homme õhtul mängitakse Balti liiga poolfinaali esimeses kohtumises Läti meistri BK Ventspilsiga.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul sõideti Lätti ilma Kent Kaarel Vene ja Gert Dorbekuta. Kui Vene eemale jäämine oli teada juba varem, siis Dorbeku mahajäämine tuli ootamatult.

Kullamäe sõnul tegi Dorbek treeningul liiga oma kaelale. «Gert vigastas kaela ja läheb nüüd arsti juurde. Meiega ta kaasa ei tule ja see on päris suur tagasilöök,» sõnas Kullamäe. «Mingi valu käis tal kaelast läbi ja see pole ilmselt mingi niisama asi. Mis teha, elu on selline».

Kullamäe sõnul on raske öelda, kas Ventspils on tugevam vastane kui veerandfinaalis alistatud Liepaja. «Nad on Läti liigas üksteist peksnud küll. Kord on Liepaja võitnud, kord Ventspils. Üsna võrdselt on mänginud ja üsna ühte masti meeskonnad, aga Ventspilsi pink on ehk veidi pikem,» lausus Kullamäe.

Homsele mängule sõidab Tartust ka suurem fänniseltskond. Kolmapäeval kell 18.30 algavast mängust teeb ülekande Viasat Sport Baltic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles