Parimad maiusemeistrid õpivad kutsehariduskeskuses

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Köörna tegi üheks võistlustööks pruudikimbu, kuhu lisas oma lemmiklilli orhideesid. Lilled valmistas ta suhkrumassist ning kasutas ka pulbervärve.
Merilin Köörna tegi üheks võistlustööks pruudikimbu, kuhu lisas oma lemmiklilli orhideesid. Lilled valmistas ta suhkrumassist ning kasutas ka pulbervärve. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud nädala lõpus peetud noore meistri võistlustel saavutasid Tartu õppurid mitu auhinnalist kohta. Teiste hulgas olid edukad kutsehariduskeskuse pagar Anni Lomp ja kondiiter Merilin Köörna. Viimane on pärast võistlust saanud mitu tööpakkumist.

Kutseõppurid võistlesid nädalavahetusel kokku 25 alal. Näiteks pagarite võistlustööna valmis kohapeal kaks magusa täidisega pärga, kondiitritel aga kahekilone martsipanikattega fantaasiatort. Lisaks tuli žüriile esitada maitse ja sisu hindamiseks poolekilone tort, mille kõik koostisained pidid olema eristatavad ning kõik kaunistused tuli valmistada kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles