Karu lasteaed võitleb väljakolimise vastu

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevasel Karu lasteaia koosolekul istus OÜ Väike Karu juhatuse liikme Marko Silma (paremal)kõrval ka Tartu linnavalitsuse alushariduse peaspetsialist Kaspar Kreegimäe, kes selgitas lapsevanematele tekkinud olukorda linna vaatevinklist.
Esmaspäevasel Karu lasteaia koosolekul istus OÜ Väike Karu juhatuse liikme Marko Silma (paremal)kõrval ka Tartu linnavalitsuse alushariduse peaspetsialist Kaspar Kreegimäe, kes selgitas lapsevanematele tekkinud olukorda linna vaatevinklist. Foto: Mari-Liis Pintson

Ehkki Eesti üliõpilaskondade liit (EÜL) on teatanud, et Karu lasteaed peab nende Kroonuaia tänava majast märtsi lõpus välja kolima, on lasteaed veendunud, et selleks ajaks ei koli nad kusagile.

Kuigi OÜ Karu Lastehoid ja EÜL sõlmisid tänavu 30. jaanuaril üürilepingu 31. märtsini, teatas osaühingu juhatuse liige ja Karu lasteaedade direktor Signe Rosenthal 23. veebruaril, et nemad ei nõustu üürilepingu lõppemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles