Veoki koormast kukkunud kasepakk lõhkus auto

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoki taga sõitnud Volkswagen sai 27. veebruari õhtul pihta esiklaasile lennanud jääkamakaga.
Veoki taga sõitnud Volkswagen sai 27. veebruari õhtul pihta esiklaasile lennanud jääkamakaga. Foto: Politsei

Reede õhtupoolikul Tartu vallas Möllatsi külas liikunud väiksema veoki koorem hakkas ühtäkki lagunema. Vastu sõitnud sõiduauto Volkswagen sai pihta nii prügi kui raske kasepakuga.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus õnnetus 27. veebruari õhtupoolikul. Veok liikus Kõrvekülast Vesneri küla suunas. Tartu Postimehega ühendust võtnud autoomaniku sõnul kukkusid koormast tema masinale prügi, loomasisikonnad ja umbes 12 sentimeetrise läbimõõduga kasepakk. (Täpsustatud info: esialgu oli artiklis avaldatud, et veoki otsast võis sõiduauto peale kukkuda jääd). Politsei sõitis ümbruskonna läbi, kuid õnnetuse põhjustajat sel õhtul leida ei õnnestunud.

Lisaks sellele õnnetusele otsib politsei ka teiste Tartumaal juhtunud plekimõlkimiste tunnistajaid.

Ööl vastu 27. veebruaril sõideti otsa Tartus Purde 39 maja ees seisnud sõiduautole Audi A4. On teada, et Audile otsasõitnud auto on sinist värvi.

Samuti 27. veebruari õhtul juthus liiklusõnnetus Tartus Vaba 36 ees, kus seni tuvastamata sõiduk sõitis otsa tee äärde pargitud sõiduautole Honda Civic ning lõhkus selle vasakpoolse küljepeegli. Liiklusõnnetuse põhjustanud sõiduk põgenes sündmuskohalt.

Ööl vastu 28. veebruaril sõideti Tartus Eha tänaval maha maja ümbritsev võrkaed. Sündmuskohal leiti maast tumedat värvi esistange liist, mis kuulub sõiduautole Volvo.

Kõigil, kes juhtusid nimetatud sündmusi pealt nägema või omavad muud abistavat infot, mis viiks süüdlaste tabamiseni, palutakse helistada politsei infotelefonil 612 3000 või anda sellest teada e-mailil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles