Rock püüab täna Balti liigas poolfinaalikohta

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

TÜ/Rocki korvpallimeeskond peab täna õhtul Lätis Balti liiga veerandfinaali teise kohtumise, mille tulemusest sõltub, kas poolfinaali pääsevad tartlased või Liepaja/Triobet.

Rock sõitis Tartust  Liepajasse juba esmaspäeva lõunal, kuid visketrenni saalis eile ei tehtud. «Me ei tahtnudki eile trenni teha, kuna jõudsime üsna hilja. Treeninguaega pakuti õhtul üheksaks. Aga täna hommikul tegime nende liikumised läbi,» ütles Rocki abitreener Toomas Kandimaa Tartu Postimehele.

Kandimaa sõnul on kõik põhimehed Lätis kaasas ja mänguvalmis. «Kent Kaarel Vene on jalaga audis, aga teised on kõik olemas,» sõnas Kandimaa. Ta pakkus, et tänane mäng tuleb nagu esimenegi kohtumine rabe ja pingeline.

«Ma arvan küll, et see võib samasse kanti minna. Närvilisus on juba sellesse BBL-i formaati sisse kirjutatud. Ei maksa võit, vaid punktivahe,» lausus abitreener.

Esimese kohtumise võitis Rock kodus kümne punktiga ning Kandimaa sõnul on väike punktiedu psühholoogiliselt üsna halb.

«Kindlasti me läheme võidu peale, aga paratamatult mingil hetkel hakkad punkte lugema. Kui mängu lõpp on tasavägine, siis võib-olla lausa peab neid lugema,» ütles Kandimaa. «Aga ega seda pole mõtet liialt üle korrutada. Mängijad teavad seda niigi, et tuleb minna võitma, mitte punkte lugema.»

Tänane kohtumine algab kell 19.30 ja sellest teeb teleülekande ka Viasat Sport Baltic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles