Tartu aukodaniku juubeliks valmis tema elulooraamat

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Linkbergi auditooriumis laua taga oma elulooraamatusse autogramme jaganud Karl Kulli õnnitles teiste hulgas neuroanestesioloog, närvihaiguste intensiivravi spetsialist ja terviseedendaja Enno Kross. Raamatuesitlusel saatis emeriitprofessor Kulli tema abikaasa Viivi-Juta Kull.
Artur Linkbergi auditooriumis laua taga oma elulooraamatusse autogramme jaganud Karl Kulli õnnitles teiste hulgas neuroanestesioloog, närvihaiguste intensiivravi spetsialist ja terviseedendaja Enno Kross. Raamatuesitlusel saatis emeriitprofessor Kulli tema abikaasa Viivi-Juta Kull. Foto: Margus Ansu

Radikaalne prostatektoomia, tsüstektoomia kontinentse reservuaari moodustamisega ... Kuigi professor Karl Kull on selliseid operatsioone teinud Eestis esimesena, pakub tema elulooraamat arstiteaduslikku teksti mõistlikult vähe.

3. märtsil 1930 Pärnus sündinud Karl Kull võttis reedel Tartu ülikooli kliinikumi Artur Linkbergi auditooriumis vastu õnnitlusi. Tema kolleegid olid sättinud asjad nõnda, et emeriitprofessori juubeliks ilmus tema elulooraamat, mille on koostanud Vello Padrik.

«Raamat on minu arvates hea,» ütles emeriitprofessor, Tartu aukodanik Karl Kull. «Sisu on hea ja kujundus on ka hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles