Krista Aru: see tuli üllatusena

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Aru.
Krista Aru. Foto: Margus Ansu

Vabaerakonna nimekirjas kandideerinud Krista Aru kogus 2531 häält ning pääses sellega Tartust riigikokku.

Aru ütles Tartu Postimehele, et on valituks osutumise üle õnnelik. «Olen õnnelik, aga olen ka veidi segaduses. Kohustus ja vastutus on suur. Ja ma pole ju mingi poliitik. Pean nüüd tõsiselt mõtlema hakkama, kuidas ja mida teha,» lausus Aru ning tunnistas, et valimisedu tuli üllatusena.

 

«Eks Vabaerakonnale tervikuna tuli see üllatusena ja see on väga suur tunnustus. See on veksel, mis on antud tuleviku tööks, sest ega ma ikka ei uskunu küll. Meil ju sellise kampaania jaoks võimu ja jaksu ei olnud,» lausus Aru.

 

«Aga inimesed tahavad ikka muutusi ja et Eesti elu läheks edasi. Mida rohkem on uusi mõtteid, seda parem,» lisas Aru ning kinnitas, et läheb kindlasti riigikokku. «Loomulikul lähen, kui mind on nii paljud inimesed volitanud.»

 

Krista Aru on aasta kodanik 2012, Jaan Tõnissoni seltsi esinaine ning Eesti Rahvusringhäälingu Nõukogu liige. Hetkel töötab ta Eesti Teadusagentuuris juhatuse liikmena. «Teaduagentuuril läheb hästi ja kindlasti leidub teadusagentuurile minust palju väärikam tegija. Aga Tõnissoni selts on MTÜ ja ma arvan, et ma suudan selles töös ikka edasi osaleda,» lausus Aru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles