Urmas Klaas: jätkan Tartu linnapeana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: ERAKONDADE VALIMISPEOD TARTUS : TARTU, EESTI, 01MAR15 -  
Erakondade valimispeod Tartus.
Pildil Reformierakonna pidu Atlantises.
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
TRT02: ERAKONDADE VALIMISPEOD TARTUS : TARTU, EESTI, 01MAR15 - Erakondade valimispeod Tartus. Pildil Reformierakonna pidu Atlantises. kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reformierakonna Tartu piirkonna juht Urmas Klaas ütles valimistulemusi kommenteerides, et erakonnal on Tartus läinud väga hästi. Klaas kogus esialgsete valimistulemuste kohaselt 1500 häält ja osutus riigikogusse valituks, kuid jätkab linnapeana.

«Mina olen enda rolli nende valimiste kontekstis mõtestanud kui Reformierakonna Tartu piirkonnajuhi rolli, minu energia on olnud suunatud sellele, et erakonnal läheks Tartus nendel valimistel väga hästi,» ütles Klaas.

Kommenteerides asjaolu, et eelmistel valimistel kogus toonane linnapea Urmas Kruuse mitu korda rohkem hääli (6824), kordas Klaas, et tema eesmärk oli seekord piirkonna juhtimine.

«Enda eesmärki näen Tartu linnapeana jätkamises, ma ei kavatse parlamenti minna. Jätkan linnapeana,» ütles Klaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles