Aasta teoks valitud tudengimess tuleb taas

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maaülikooli eelmise aasta tudengimess.
Eesti maaülikooli eelmise aasta tudengimess. Foto: Erakogu

MTÜ Tudengi tulevik korraldab teist aastat järjest Eesti maaülikoolis tudengimessi, mille eesmärgiks on tutvustada üliõpilastele erinevaid praktika- ja töövõimalusi ning pakkuda ka vahetut suhtlemist oma potentsiaalsete tööandjatega.

Eelmine aasta sai tudengimess ka ülikooli poolt aasta teo tiitli. «Kooli tunnustus näitab, et üritus on vajalik ning soov ongi sellest teha traditsioonilise ettevõtmine,» rääkis messi üks korraldajatest ja Eesti maaülikooli tudeng Matheas Mändlo.

Mändlo sõnul on üliõpilasel, kes messile osalema tuleb, vaja kaasa võtta CV ja eelkõige julge pealehakkmine, mis aitab kontakte luua. Ta lisas, et tänavu võtab messist osa ligi viiskümmend tööandjat. Ettevõtete valikul on tuginetud maaülikooli õppekavadele.

Mändlo rääkis, et eelmisel aastal osales messil 46 ettevõtet ning läbi käis 600-700 üliõpilast. «Niipalju, kui hiljem sain suusõnalist infot, siis päris mitmed said endale messilt vajalikud kontaktid ja ka töökoha,» kinnitas korraldaja.

Tudengimess leiab aset Eesti maaülikooli spordihoones 4. märtsil. Üritus on tasuta ja avatud kõigile huvilistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles