Juuksuriõpilased korjasid Peterburist medaleid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Pedius (vasakult), Marianne Sokk ja Arles Karv rääkisid, et võistlustel on väga oluline ka modelli ja juuksuri koostöö, sest kui võistluspinge tõttu midagi unustatakse, saab modell palju aidata, sest ta teab tihti soengut une pealt.
Karolin Pedius (vasakult), Marianne Sokk ja Arles Karv rääkisid, et võistlustel on väga oluline ka modelli ja juuksuri koostöö, sest kui võistluspinge tõttu midagi unustatakse, saab modell palju aidata, sest ta teab tihti soengut une pealt. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kutsehariduskeskuse juuksuri eriala õpilased on varemgi Peterburi ilufestivalist Nevskie Berega osa võtnud ning pole sealt kunagi lahkunud medalita. Nii kõrgeid kohti nagu tänavu pole aga kooli varem tulnud.

Nevskie Berega ilufestivalil võistlesid peale juuksurite veel näiteks ripsmetehnikud. Koos ligi neljakümne välisvõistlejaga võttis mõõtu ka tartlanna Valeria Mamontova, kes oma üllatuseks noppis Peterburist nii esimese kui ka teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles