Torm Metall soetas võimsust juurde

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul valmistas Torm Metall OÜ operaator Mardo Tuul (paremal) uuel laserlõikuspingil ettevõtte Pärnu kliendile AQ Lasertool OÜ alumiiniumist detaile, mida Torm Metall OÜ juhatuse liikme Oskar Kilgi (vasakul) sõnul hakkab kasutama Scania.
Eile hommikul valmistas Torm Metall OÜ operaator Mardo Tuul (paremal) uuel laserlõikuspingil ettevõtte Pärnu kliendile AQ Lasertool OÜ alumiiniumist detaile, mida Torm Metall OÜ juhatuse liikme Oskar Kilgi (vasakul) sõnul hakkab kasutama Scania. Foto: Margus Ansu

Piiri taha kümblustünne, nende ahje ning teisi metalltooteid valmistav Torm Metall ostis uue laserlõikuspingi, mis võimaldab üha suuremaks kasvaval ettevõttel teha oma tooteid kiiremini ja rohkem.

Laserlõikuspink on väga tõhus õhukeste materjalide ja värviliste metallide, näiteks alumiiniumi või vase ja tsingi sulami messingi ning roostevaba terase töötlemiseks, selgitas Torm Metall OÜ juhatuse liige Tanel Soosaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles