Võistlesid maadlusjuuniorid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu juunioride (kuni 20-aastased) meistrivõistlustel ei osalenud meie liidrid (Madis Naarits, Kristjan Arold, Siim Vigel jt.), kes valmistuvad Eesti seenioride meistrivõistlusteks.

Seetõttu oli mitmes kaalus võimalus medalit võita ka vähem tuntud maadlejail, vahendas maadlustreener Voldemar Press. Võistkondlikult kogus enim medaleid EMÜ SK. Esikoha said Kermo Kivioja, Uku Paul Tuuling ja Kermo Mäesepp. Medalivõitjad olid veel Martti Vanker, Matti Matias Sivula ja Artur Andersalu. Naistemaadluses oli parim Viktoria Vesso.

TÜ ASK-le tõid esikoha Jaan ja Rainer Grosberg ning naistemaadluses Anette Traks. Markus Lodi oli teine.

Kalev/Englas piirdus kahe medalivõiduga: Märt Kuld sai kulla ja Robin Krivmen oli teine.

Ägedamaks kujunesid kergemate ja nooremate poiste mõõduvõtmised, sest eelkõige Kalev/Englas klubis on praegu poisse, kes räägivad edukalt kaasa ülevabariigilistel jõuproovidel. Üks lootustest, Georg Kristerson, juhib noorte maadlussarja «Eesti otsib tulevasi olümpiavõitjaid» vabamaadluse edetabelit. Enne viimast osavõistlust on head võimalused ka mullusel võitjal Max Hristjukil ning Daniel ja Artur Jeremejevil.  Kõik nad olid ka Tartu juunioride meistrivõistluste lisaturniiril parimad. Lisaks olid võitjad Pärtel Palgi, Karlis Ander All ja Kristo Keero. Ivan Kulak oli teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles