Digikunstnik avas oma esiknäituse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik kunstniku tööd on tema lemmikud ja väga hingelähedased. Sellel pildil olev Kuldar Leementi digimaal kannab pealkirja «Sunsets with no hope» («Päikeseloojangud lootusetusega») ja on maalitud ühe internetinäituse jaoks.
Kõik kunstniku tööd on tema lemmikud ja väga hingelähedased. Sellel pildil olev Kuldar Leementi digimaal kannab pealkirja «Sunsets with no hope» («Päikeseloojangud lootusetusega») ja on maalitud ühe internetinäituse jaoks. Foto: Margus Ansu

Kohvikus Naiiv on eelmisest laupäevast avatud digikunstnik Kuldar Leementi esimene näitus «Kuldarpunk Beta». Näituse pealkiri on tuletatud sõnast cyberpunk, mis lühidalt iseloomustab tulevikku, kus tehnoloogiline tase on väga kõrge, sotsiaalne pool aga madal.

Kunstniku tööd on paljuski fotomanipulatsioon ehk töötlus, mille puhul ei ole väga tihti aru saada, et tegemist on fotoga, sest Kuldar Leement on sinna lihtsalt väga palju ise juurde lisanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles