Tammeka naiskond loodab annetusi saada ka vormipükste jaoks

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka möödunudaastases mängus FC Flora vastu. Tartlased jäid alla 0:3.
Tartu Tammeka möödunudaastases mängus FC Flora vastu. Tartlased jäid alla 0:3. Foto: Imre Pühvel

Alguses võttis Tammeka naiskond endale eesmärgi koguda raha uute vormisärkide tarvis, ent juba esimesel nädalal saabus annetusi nii palju, et eesmärk sai täidetud. Seetõttu panid nad uue sihi: nüüd koguvad nad raha ka uute vormipükste jaoks.

Kodu- ja võõrsilvärvides võistlussärkide raha on koos, püksid jäävad praegu ligi viiesaja euro kaugusele.

Tammeka naiskonna peatreener Aleksandra Ševoldajeva on õnnestunud kampaaniaga väga rahul. «Tean täpselt, kui palju vaeva nähti selleks, et see video tehtud saaks ja kui palju see mängijate jaoks tähendab, olen tõesti väga rahul praeguse seisuga,» rääkis ta.

Tammeka naiskonna projekt kestab 27. veebruarini, viimased annetused saab teha 26. veebruaril.

«Ei osanud ette kujutadagi, mis sellest kõigest tulla võib, väga äge, et asi edukalt läks. Esiteks seetõttu, et tegu oli Eesti naiste jalgpalli mõttes esimese sellelaadse ettevõtmisega ja teiseks ajendas see päris mitmeid sarnast teed minema. Olime nii öelda positiivseks eeskujuks, mis on väga vinge,» nentis ta.

Projekti näeb ja annetusi saab anda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles