Mis saab siis, kui paremb inne om müüda?

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enamik meile tuntud muinasjutte lõppeb pulmadega, kuid pärast pulmi justkui polekski enam midagi. Mis saab aga muinasjututegelastest edasi?


Sel laupäeval etendab Krabi külateater Tartus laulupeomuuseumis tükki «Muinasjutt- paremb inne müüdä», mis räägib sellest, kuidas edasi. Etendusest nähtub, et ka muinasjututegelased vananevad. «Parim enne» on läbi ning nii Lumivalgeke, Tuhkatriinu kui paljud teised veedavad aega vanadekodus.

Laulupeomuuseumi teatel astuvad publiku ette Punamütsike (Annika Anton), Tuhkatriinu (Jaana Kõvatu), Lumivalgeke (Teri Voomets), Telepoiss (Kaarel Anton), Laps muinasjuturaamatuga (Kaarel Anton), Prints (Arvu Rumpe), Buratino- Aare Loorits, Malviina- Daisy Anton, TippJaTäpp (Rauno Soe ja Ats Mägise), Võõrasema (Jevgenia Hainas), Ristiema (Jevgenia Hainas), Õnneseen (Joonas Anton), Aevastaja (Ain Tuvikene) ning Toriseja (Peeter Lepp).
Helimees Peeter Hinn

Etendus algab laupäeval, 11. septembril kell 14 laulupeomuuseumi (Jaama 14) siseõues või vihma korral saalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles