Suusasõit sulgeb mitmel pool autoliiklust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keelumärk. Illustreeriv foto.
Keelumärk. Illustreeriv foto. Foto: Mihkel Maripuu

Et Tartu maratoni rada ületab mitmel pool ka üldkasutatavaid teid, peab maratonipublik ja ka kohalikud elanikud arvestama mitmete sel päeval kehtivate liikluspiirangutega.

Maratoonaritel soovitavad korraldajad arvestada võimalike liiklusummikutega Otepää ümbruses ning soovitavad asuda teele tavapärasest märksa varem. Et osalejate arv on võrreldes tunamullusega väiksem, ei hakata rajama ajutisi autoparklaid Otepäält väljapoole, vaid autod saavad parkida linnas selleks ette nähtud paigus.

Liiklusele on ajutiselt suletud neli suuremat maanteed. Otepää-Valga maantee suletakse kell 8.45 ja avatakse liikluseks uuesti pärast starti kella 9.30. Kõige pikemalt jääb suletuks Arula-Puka maantee Meegastemäel. Seda ajavahemikus kell 10.30 - 14.00.

Tartu maratoni peakorraldaja Indrek Kelgu kinnitusel on korraldajail tänavu liikluse reguleerimisel kasutada varasemast vähem politseinikke. Üritust aitavad turvata kümmekond reapolitseinikku ning ligi 40 Paikuse politseikooli kadetti. Mõnel pool tuleb hakkama saada teiste vabatahtlikega, lisas Kelk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles